fbpx

Activiteiten @ Nuba-R

Welkom bij onze gezellige en veelzijdige locatie! In Nuba-R vind je een brede waaier aan activiteiten om je dag of avond mee te vullen. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen potje minigolf, een spannend potje darten of een uitdagend spelletje airhockey, wij hebben het allemaal in huis!

Nuba-R Kinderen 2023

Bij ons kun je genieten van een ontspannen potje mini-golf. Onze banen zijn uitdagend en leuk voor jong en oud. Kom langs en test je vaardigheden op onze zelfgebouwde terreinen!

Kinderanimatie Nuba-R

Kinderanimatie

Voor de jongere bezoekers hebben we gratis kinderanimatie. Zo kunnen zij zich vermaken terwijl jij geniet van een drankje of een hapje. Onze animatie is geschikt voor kinderen van 4 jaar tot 14 jaar.

Darten Nuba-R

Darten

Ben je op zoek naar wat spanning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze dartborden zijn van hoge kwaliteit en bij de elektronische borden hebben we verschillende spelvarianten om uit te kiezen.

Airhockey Nuba-R

Voor de liefhebbers van snelle en uitdagende spellen hebben we airhockey. Dit spel is leuk voor jong en oud en zorgt gegarandeerd voor veel plezier en spanning.

Tapbiljarten

Tapbiljarten

Bij ons kun je ook terecht voor een potje tapbiljart. Opnieuw heel veel plezier en vertier in combinatie met behendigheid. Kom langs en daag je vrienden uit voor een potje biljart!

Pool Nuba-R

Pool

Onze pooltafels zijn perfect voor een gezellig avondje uit met vrienden of familie. We hebben verschillende tafels en spelvarianten om uit te kiezen, dus er is voor ieder wat wils.

Bierpong

Bierpong

Voor de echte bierliefhebbers hebben we zelfs vier speciale bierpongtafels. Hier kun je met vrienden genieten van een lekker koud biertje en een uitdagend spelletje bierpong spelen. Kom langs en ontdek zelf hoe leuk dit spel is!